Varmt välkommen till oss!

Vi startade butiken i Västervik 2009 och fyllde den med sånt som vi själva gillar. Noga utvalda produkter med kvalité och känsla. Där kan man hitta byggnadsvårdsdetaljer och inredning i traditionell stil men också nya och moderna detaljer i en genomtänkt blandning. Vi har saker till trädgården och tar även tillvara på gamla dörrar och fönster. Det finns mycket att upptäcka!
Vi gillar sånt som är vackert, hållbart och användbart.
Genom våra egna projekt så har vi skapat oss kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss till andra.
Varmt välkommen till att hitta saker här i webshopen eller kom in till oss i butiken på Rådhusgatan i Västervik där det finns mer att upptäcka och till att söka inspiration till dina nya spännande projekt! Du hittar även oss på Instagram och Facebook.

Du kan få varorna skickade dit du bor eller så kan du beställa och hämta i butiken i Västervik när du har vägarna förbi.


Om du registrerar dig i webshopen (Klicka på logga in) så kan du även skicka en önskelista eller tipsa en vän eller bara spara dina favoriter. Markera det som du gillar genom att klicka på hjärtat vid artikeln.
Gå sedan till din sida och bocka för det som du vill tipsa om och maila det till någon. Du kan redigera texten innan du skickar. Den e-post som du skickar till registreras inte hos oss och dina uppgifter lämnar vi absolut inte ut till någon annan.
Du kan även se din orderhistorik när du är inloggad.
Det går också bra att registrera sig och ta del av våra utskick om nyheter, tips, kampanjer m.m.


Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter under köpvillkor

Butiken i Västervik. Vi finns på Rådhusgatan 40, Granne med turistbyrån i centrala Västervik.