Gysingesåpa oparfymerad 5 liter i gruppen Byggnadsvårdsdetaljer / Linolja och tjära hos hos magnus & eva AB (S1005656)
Gysingesåpa oparfymerad 5 liter

Gysingesåpa oparfymerad 5 liter

539 kr
Oparfymerad linoljesåpa Mer information
Artnr: S1005656
 • Produktinformation
  • Gysingesåpa oparfymerad. Linoljesåpa med oslagbar rengöringsförmåga, tillverkad av linolja av högsta kvalitet.
   Linoljesåpan är fet, dryg och fri från parfym och konserveringsmedel. Biologiskt lätt nedbrytbar och märkt med Svanens nordiska miljömärkning.
   Gysingesåpa rengör, återfettar samt skyddar trä- och stenytor. Löser smuts redan i kallt vatten och passar därför utmärkt till traditionella skurgolv.
   En mångsidig produkt! Den kan användas till all rengöring i hemmet såsom städning av kök och badrum, tvätt av penslar, utemöbler, fläckborttagning på kläder och mycket mer.
   Obs! Används med försiktighet på linoljefärgsmålade ytor.
   En riktigt bra linoljesåpa kännetecknas av att den är fet, det vill säga att den har en hög halt fettsyror. Gysingesåpa tillverkas på olja av högsta kvalitet som kallpressats ur linfröet och sedan förtvålats. Identisk med såpatillverkning på 1800-talet och tidigare. Glycerolen som frigörs avlägsnas inte vilket gör att såpan får en smidig konsistens.
   Flaska av återvunnen plast. Återvinn som plastförpackning. Skruva av korken på förpackningen för att underlätta återvinningen.

   Innehåll: 20-30% förtvålad linfröolja. pH-värde ca 11. Certifierad med Svanens Nordiska Miljömärkning. Licensnummer: 3026 0202

   Innehåll 5 liter


   Såpskura golv

  • Leveranstid
  • Leveranstid: