Linoljefärg matt grönjord 15 % i gruppen Byggnadsvårdsdetaljer / Färg / Linoljefärg matt hos hos magnus & eva AB (1001715100)
Linoljefärg matt grönjord 15 %

Linoljefärg matt grönjord 15 %

Mer information
Artnr: 1001715100
Storlek: 
Antal: 
 • Produktinformation
  • 15% Grönjord är en mild vacker ljusgrön kulör, harmonisk, passar både i moderna och historiska miljöer. Lämpar sig väl med samtliga kulörer i den naturliga färgskalan.

   Närmaste NCS S3005 G80Y

   Färgåtergivningen på skärmen stämmer inte till 100% med verkligheten.

   Matt linoljefärg är en vacker färg med exceptionellt matt yta och intensivt djup kulör. Den är otroligt användbar, enkel att måla med och fäster lätt på de flesta underlag. Den är särskilt vacker som vägg- eller takfärg inomhus. Men den går också att måla på putsad yta, möbler och snickerier.

   Den matta linoljefärgen är hantverksmässigt tillverkad i fabrik av naturliga pigment och den finaste linoljan. Eftersom färgen är tjockare än vanlig linoljefärg och innehåller rikt med pigment får man full täckning efter endast två strykningar. Dessutom har den snabb torktid (fyra timmar)!

   En annan fördel med matt linoljefärg är att man kan måla den relativt tjockt utan att råka ut för problem. Det kan vara bra till exempel när man vill att färgen skall fylla igen en massa spikhål och ojämnheter. Det går t o m att måla färgen med tjock målningsborste, istället för vanlig pensel! Naturligtvis blir vackraste resultatet om man målar tunt och fler gånger, men till skillnad mot vanlig linoljefärg bildas det inte ”russin” när man lagt på den matta linoljefärgen för tjockt. Och den torkar, även om den är för tjockt målad.

   Målningsråd för matt linoljefärg

  • Leveranstid
  • Leveranstid:

  Kampanjvara

  Kampanj:
  Antal:
  0
  Kampanjstart:
  Kampanjstopp: